Η BILLY, η αγαπημένη βιβλιοθήκη της ΙΚΕΑ, ανανεωμένη και σε «κυκλική» τροχιά

Written by on 23/01/2024

Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την αγαπημένη βιβλιοθήκη BILLY στην πιο ανανεωμένη και βελτιωμένη εκδοχή της! Στα 40 και πλέον χρόνια από το λανσάρισμά της, η BILLY έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει. Τώρα βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη και συναρπαστική αλλαγή, αφού παρουσιάζεται με βελτιωμένη εμφάνιση, μειωμένη χρήση πλαστικού, ευκολότερη συναρμολόγηση και ακόμα πιο προσιτή.

Η BILLY είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή προϊόντα της ΙΚΕΑ για περισσότερα από 40 χρόνια. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978 και από τότε έχει γεμίσει με χιλιάδες βιβλία, διακοσμητικά και παιχνίδια από όλο τον κόσμο. Δικαίως θεωρείται από τα πιο εμβληματικά προϊόντα ΙΚΕΑ, με πωλήσεις άνω των 120 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως.

«Η BILLY μπορεί να σαραντάρισε, όμως για όλες και όλους εμάς η BILLY δεν μεγάλωσε ποτέ. Είναι μία αγαπημένη φίλη που παραμένει πάντα νέα», δηλώνει η Bonnie Yu, Product Design Developer.

Η BILLY είναι σχεδιασμένη με βάση την κυκλική οικονομία, έτσι ώστε να είναι ανθεκτική, αποσυναρμολογήσιμη, επισκευάσιμη και επαναχρησιμοποιήσιμη.

Η BILLY κάνει ένα τεράστιο άλμα προς το μέλλον και η ΙΚΕΑ σας καλεί να την ακολουθήσετε.

Ανακαλύψτε τη στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.com.cy.


Current track

Title

Artist

Background