Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή προϊόντα του οίκου Geneviève Lethu

Written by on 08/01/2024

Μέσω του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win, η αλυσίδα προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ειδών σπιτιού του επώνυμου γαλλικού οίκου

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές οικιακής πολυτέλειας καθώς, μέσω του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win, προσφέρουν μοναδικά προϊόντα του γαλλικού οίκου Geneviève Lethu.

Με 50 χρόνια ιστορίας, η εταιρεία Geneviève Lethu δημιουργεί υψηλής ποιότητας και αισθητικής σερβίτσια, εξοπλισμό κουζίνας και είδη σπιτιού, εμπνευσμένα από τη φύση, την τέχνη, τα χρώματα, τη γαλλική ιστορία και τον μποέμ σχεδιασμό.

Συγκεντρώνοντας ψηφιακά κουπόνια μέσω των αγορών τους, οι πελάτες των Υπεραγορών Αλφαμέγα έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή πετσέτες χεριών και σώματος, χαλάκια μπάνιου, αλλά και υπέροχα κλινοσκεπάσματα, κατασκευασμένα με τις άριστες προδιαγραφές του οίκου Geneviève Lethu.

Συγκεκριμένα, μέσα από το δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβής των Αλφαμέγα, Stick & Win, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν:

  • Πετσέτα χεριών (50x100cm)
  • Χαλάκι μπάνιου (50×80 cm)
  • Πετσέτα μπάνιου (70×140 cm)
  • Σετ μαξιλαροθήκες σε γκρι απόχρωση (65x65cm)
  • Σετ μαξιλαροθήκες σε φυσική απόχρωση (65X65cm)
  • Παπλωματοθήκη σε γκρι απόχρωση (240x220cm)
  • Παπλωματοθήκη σε κρεμ απόχρωση (240×220 cm)

Με βελούδινη αίσθηση και σε ουδέτερους χρωματισμούς, οι πετσέτες που προσφέρονται μέσω του προγράμματος έχουν εξαιρετική απορροφητικότητα, ενώ ο σχεδιασμός τους ομορφαίνει τους εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα, που διατίθενται μέσω του Stick & Win, είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβακερό περκάλι, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του ύπνου και τις στιγμές χαλάρωσης.

Η προσφορά ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου 2024 και διαρκεί μέχρι τις 28 Απριλίου 2024 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Κάθε ψηφιακό κουπόνι αποκτάται με αγορές αξίας €10 σε μία απόδειξη, ενώ δυνατότητα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alphamega Family.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πίστωση των κουπονιών στην εφαρμογή Stick & Win είναι η παρουσίαση της αυθεντικής απόδειξης στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών.

Απολαύστε εμπειρίες σπιτικής χαλάρωσης με τα προϊόντα που εξασφαλίζουν για εσάς οι Υπεραγορές Αλφαμέγα!


Current track

Title

Artist

Background