40 χρόνια προσφοράς

Written by on 09/04/2024

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΕΡΤΕΠΕΝΕ-ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΕΡΤΕΠΕΝΕ 30/03/2024

Με βαθιά συγκίνηση και περηφάνια ο Πολιτιστικός Όμιλος Βασιλιτζιά τίμησε τα αδέλφια Μαρία Κερτεπενέ-Λαζάρου και Ζαχαρία Κερτεπενέ για τα 40 χρόνια της αφιλοκερδούς προσφοράς τους στον Όμιλο και γενικά στην παράδοση του τόπου μας . Το Δημοτικό θέατρο Λάρνακας αποδείχθηκε ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που εκτιμά, θαυμάζει και ακολουθεί την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια. Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι η συνέχεια των προσπαθειών τους για τη διάδοση και διάσωση της κυπριακής παράδοσης και κουλτούρας μας είναι δεδομένη.

Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, η πρόεδρος του ομίλου κα. Λουκία Λαζάρου και ο πρώην χοροδιδάσκαλος του ομίλου κ. Μιχάλης Παναγιώτου ο οποίος τους μύησε σε αυτό το ταξίδι.

Τα τιμώμενα αδέλφια βραβεύτηκαν τόσο από τον Π.Ο.Βασιλιτζιά όσο και από τον Δήμαρχο Λάρνακας καθώς η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του.

Παρουσιάστηκε επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό και χορευτικό τμήμα του ομίλου με αγαπημένα τραγούδια και χορούς των τιμώμενων της εκδήλωσης

 


Current track

Title

Artist

Background