Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas στηρίζει το έργο του συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ενάντια στον παιδικό καρκίνο!

Written by on 04/03/2024

Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas, έχοντας εδραιώσει μια πολυετή κουλτούρα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει και φέτος έμπρακτα το έργο του συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ενώνοντας δυνάμεις στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Ο Όμιλος στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας, τοποθετεί 200 κουμπαράδες σε 52 Υπεραγορές Mas Παγκύπρια, μέχρι και τέλος Απριλίου, με σκοπό την οικονομική στήριξη του συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ.

Σε μια λιτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου στην Υπεραγορά Green Tree του Ομίλου Υπεραγορών Mas στο Δάλι, με την παρουσία εκπροσώπων του συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, δημοσιογράφων και φίλων σηματοδοτήθηκε η επίσημη έναρξη της δράσης οικονομικής ενίσχυσης με την αποστολή κουμπαράδων σε όλες τις Υπεραγορές Mas, Παγκύπρια.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και προσφοράς του προγράμματος «Mas… για Όλους!» με την πολύτιμη συμβολή των χορηγών ΑΧΝΑΓΑΛ, ΑΜΑΛΙΑ, MAXI, ΝΕΦΕΛΗ και QUAKER.

Οι Υπεραγορές MAS από το 1996, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο ως ένας από τους πρώτους συνδέσμους υπεραγορών στο νησί, συνθέτουν μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα με 52 Υπεραγορές Παγκύπρια.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τις Υπεραγορές Mas στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

Με αυτό ως γνώμονα ο Όμιλος Υπεραγορών Mas δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία της Κύπρου με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλαισίου δράσεων, ενεργειών και πρωτοβουλιών.


Current track

Title

Artist

Background