Αυτοί είναι οι νικητές των Young Lions 2024 Cyprus  

Written by on 04/03/2024

8 επαγγελματίες θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον σημαντικότερο και μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για νέους μέχρι 30 ετών, έτοιμοι για την πιο συναρπαστική περιπέτεια στη ζωή τους!

Με αριθμό που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συμμετοχών, νέοι επαγγελματίες από τον χώρο της διαφήμισης συμμετείχαν στα Young Lions 2024 Cyprus, τη διοργάνωση που τους δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν, να προβάλουν τη δουλειά και το ταλέντο τους διεθνώς, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία.

Τους νικητές, που θα ταξιδέψουν στις Κάννες για το Cannes Young Lions Competition,  ανέδειξε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 22 καταξιωμένα στελέχη από τον χώρο της επικοινωνίας, πανεπιστήμια και τους χορηγούς της διοργάνωσης, όπως και εκπρόσωποι των ΜΚΟ, που έδωσαν στους συμμετέχοντες το brief.

Νικητές των Young Lions Cyprus 2024 στην κατηγορία Design αναδείχθηκαν οι Κωνσταντίνα Ηλία και Ηλίας Πύργου με θεματολογία Empowering Mind Emprising Difference.

Νικητές των Young Lions Cyprus 2024 στην κατηγορία Digital αναδείχθηκαν οι Nίνα Ψυλλίδου και Μαρία Κοσμά με θεματολογία Έχουμε τη Προσοχή σου.

Νικητές των Young Lions Cyprus 2024 στην κατηγορία Film αναδείχθηκαν οι Αντώνιος Kωτσονιάς και Αντρέας Γρηγοράς με θέμα Fly Here.

Νικητές των Young Lions Cyprus 2024 στην κατηγορία PR αναδείχθηκαν οι Αναστασία Κρεμμαστού και Παναγιώτα Καραφύλλη με θεματολογία Birdify.

Η πρόεδρος των Young Lions Cyprus 2024 Ξένια Χατζηιωαννίδου, ευχόμενη στους νικητές καλή επιτυχία και ευχαριστώντας την οργανωτική επιτροπή αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης, είπε: «Είναι με μεγάλη χαρά που βραβεύουμε σήμερα τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των νέων μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία τον Ιούνιο στις Κάννες. Είμαι σίγουρη για την αξιόλογη εκπροσώπησή μας, όπως και για την ενδυνάμωση του θεσμού των Young Lions, αποκτώντας την αίγλη και τη βαρύτητα που τους αξίζει».

Το Cannes Young Lions Competition, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions και δίνει σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να αναδειχθεί, προβάλλοντας τη δουλειά και το ταλέντο του διεθνώς, προσφέροντάς του ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία.

Διοργανωτής των Young Lions Cyprus, είναι o Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ). Συνδιοργανωτής το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Website: https://younglions.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/younglionscy


Current track

Title

Artist

Background