Βόλτες κι εκδρομές με την ΙΚΕΑ!

Written by on 29/06/2023

Η λιακάδα και ο γαλάζιος ουρανός ήρθαν για να μείνουν και όλοι μας σκοπεύουμε να τα απολαύσουμε στο έπακρο! Είτε προτιμάτε τη δροσιά του δάσους και του βουνού, τα καυτά μεσημέρια στην παραλία ή τα νυχτερινά πάρτι στην ακρογιαλιά, οι βόλτες και οι εξορμήσεις του καλοκαιριού είναι πια γεγονός! Βρείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε τις εκδρομές σας πιο άνετες κι ευχάριστες, με ιδέες και λύσεις από την ΙΚΕΑ.

Μια τσάντα με όλα τα αγαπημένα σας σνακ και καλούδια, καθώς και ένα ηχείο για να φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, είναι μερικές φορές τα μόνα πράγματα που χρειάζονται για να δημιουργήσει κανείς ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην εξοχή. Αναβαθμίστε τη διασκέδασή σας με μία δροσιστική λεμονάδα ή μια αρωματική σανγκρία, όπου κι αν βρίσκεστε, με ένα χαριτωμένο φορητό δοχείο με βρύση και σερβίρετε τα γευστικά «τσιμπήματά» σας στα διάφορα δοχεία αποθήκευσης, τα οποία σφαλίζουν ερμητικά, αποτρέποντας οποιεσδήποτε διαρροές κατά τη μεταφορά. Για να διατηρήσετε ζεστό το φαγητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μονωμένο διπλό δοχείο φαγητού από stainless steel ή μια τσάντα παγωνιέρα αν επιθυμείτε να κρατηθεί κάτι κρύο.

Για ένα πικνίκ, είτε στο βουνό, είτε στην παραλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια  κουβέρτα σχεδιασμένη για ακριβώς αυτόν τον σκοπό, η οποία χωράει μέχρι και τέσσερα άτομα, ενώ η αδιάβροχη επένδυσή της κρατά την άμμο, το χώμα και την υγρασία του γρασιδιού μακριά, ώστε να μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε το γεύμα σας. Αν προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ στη μεταφορά, με πιο καλοκαιρινή αισθητική, η κουβέρτα πικνίκ STRANDÖN περιέχει επίσης ενσωματωμένο τσαντάκι για τα προσωπικά σας αντικείμενα! Αν πάλι, προτιμάτε πιο… αραχτές καταστάσεις, αυτή η ανάλαφρη, φορητή ξαπλώστρα φτιάχτηκε για σας. Αδιάβροχη, πανεύκολη στη μεταφορά και πολύ αναπαυτική αφού έχει γέμιση από μαλακές ίνες, ρυθμίζεται στην κλίση που την προτιμάτε. Στο πίσω μέρος της ξαπλώστρας υπάρχει και μία μεγάλη υφασμάτινη τσάντα με φερμουάρ που ασφαλίζει για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας.

Όπου κι αν εκδράμετε, μη ξεχνάτε να ενυδατώνεστε επαρκώς! Προσπαθήστε να έχετε το νερό σας πάντα μαζί σας, το οποίο μπορείτε να διατηρείτε δροσερό σε βολικά stainless steel παγούρια, ενώ αν το ποτό της επιλογής σας είναι τσάι ή καφές, ένα μονωμένο θερμός, μπορεί να αποτελέσει μια καλύτερη λύση, ώστε να διατηρείται στην επιθυμητή θερμοκρασία, είτε αυτή είναι πολύ κρύα ή πολύ ζεστή.

Σε όλες αυτές τις όμορφες περιπέτειες, οι δικές σας «μπαταρίες» σίγουρα θα φορτιστούν. Αυτό όμως δεν ισχύει απαραίτητα και για το κινητό σας! Μία εύκολη λύση για να είστε συνδεδεμένοι όποτε το χρειάζεστε, είναι οι ασύρματοι φορητοί φορτιστές της ΙΚΕΑ, οι οποίοι είναι συμβατοί με όλα τα έξυπνα τηλέφωνα και συσκευές.

Και με αυτές τις συμβουλές, σας ευχόμαστε για αυτό το καλοκαίρι να φάτε, να πιείτε και να συνδεθείτε, βρίσκοντας τη χαρά στα μικρά και πανέμορφα πράγματα της ζωής! Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση, επισκεφθείτε το ikea.com.cy.


Current track

Title

Artist

Background