Παράδοση Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λευκωσίας

Written by on 13/12/2023

Και φέτος οι Υπεραγορές Αθηαινίτη και ο Δήμος Λευκωσίας βοηθούν έμπρακτα τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Υπεραγορές «Αθηαινίτης», η Κλαδική Καλλιτεχνών της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, η εταιρεία Vali Amusements Ltd και το εθελοντικό Σωματείο «Αγκαλιάζω με Αγάπη»  παρέδωσαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, 477 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης, σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της δημαρχούμενης περιοχής. Στόχος των πακέτων είναι η κάλυψη των αναγκών των 477 παιδιών και των οικογενειών τους σε τρόφιμα και ψυχαγωγία για την περίοδο των Χριστουγέννων, τα οποία παραδόθηκαν απευθείας στους Διευθυντές των σχολείων.

Συγκεκριμένα, το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει δωροεπιταγές συνολικής αξίας €19,080 από τις Υπεραγορές «Αθηαινίτης» για προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι οποίες είναι αποτέλεσμα χορηγίας εξ ημισείας του Δήμου Λευκωσίας και των Υπεραγορών. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο τμήμα τροφίμων των Υπεραγορών «Αθηαινίτης» στην Παλουριώτισσα και στο Nicosia Mall.

Επιπλέον, το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει κουπόνια για την Παραμυθούπολη Λευκωσίας, δωρεάν εισιτήρια για την παιδική θεατρική παράσταση «Μπουκλοχώρα», προσφορά της Κλαδικής Καλλιτεχνών θεάτρου της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ, καθώς επίσης κάρτες παραλαβής χριστουγεννιάτικου δώρου για παιδάκια ηλικίας 6 – 12 χρονών, προσφορά του εθελοντικού Σωματείου «Αγκαλιάζω με Αγάπη». Το πακέτο, πλην του κουπονιού των Υπεραγορών «Αθηαινίτης» έλαβαν και τα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των Υπεραγορών «Αθηαινίτης», της Κλαδικής Καλλιτεχνών της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, της Παραμυθούπολης και του Σωματείου «Αγκαλιάζω με Αγάπη» για την πολύχρονη τους συνεργασία και την κοινωνική ευαισθησία που τους χαρακτηρίζει διαχρονικά, τονίζοντας ότι χωρίς τη στήριξη τους αυτή, ο Δήμος δεν θα μπορούσε μονομερώς να καλύψει το κόστος της δράσης.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος σημείωσε ότι μέσα από την δράση στηρίζονται έμπρακτα οι δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αποτελεί την απόδειξη ότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον, ευαισθητοποίηση και ανθρωπιά, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες και ακόμη περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα.

Καταληκτικά, ευχήθηκε σε όλους υγεία και Καλά Χριστούγεννα.

 


Current track

Title

Artist

Background