Το διάσημο Huawei X2B Roadshow 2023 έκανε στάση στη Λευκωσία και παρουσίασε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες

Written by on 13/12/2023

Λευκωσία, 12 Δεκεμβρίου: Το εμβληματικό event της Huawei, X2B Roadshow 2023, το οποίο παρουσιάζει καινοτομίες από τον κόσμο της τεχνολογίας και τις προωθεί με περηφάνια παγκοσμίως έκανε στάση στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η Huawei, παρουσίασε με πρωτότυπο τρόπο σύγχρονες λύσεις που ψηφιοποιούν την εκπαίδευση, την υγεία και τομείς της βιομηχανίας σε 70 χώρες του κόσμου, συνδέοντας πελάτες, συνεργάτες και ειδικούς του τομέα. Φέτος, στο επίκεντρο βρέθηκε η βιωσιμότητα ως ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η τεχνολογία της πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) σήμερα.

Όσοι επισκέφθηκαν την έκθεση που ξεκίνησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία επιτεύγματα της εταιρείας σε διάφορους τομείς, με τη Huawei να επιδεικνύει την ευελιξία της και την προθυμία της να επιτρέπει σε κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους, να καταστήσει πιο βιώσιμη τη λειτουργία της.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ο Γενικός Διευθυντής της Huawei Kύπρου, Wu Hao ανέφερε: “Η ιδέα της Huawei είναι να παρουσιάζει σε αυτήν την εκδήλωση τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία που εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο και την Ευρώπη κάθε χρόνο. Το Roadshow είναι ένας τρόπος να παρουσιάσουμε τη συνεργασία μας με τους εταίρους μας, τους τηλεπικοινωνιακούς φορείς, αλλά και πώς οι επενδύσεις στην τεχνολογία μπορούν να αποφέρουν οφέλη τόσο για τους πελάτες όσο και για την κοινωνία, ευρύτερα. Με άξονα την πληροφορική, οι πελάτες μας είναι σε θέση να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους και να μειώσουν το κόστος μέσω της ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών”.

Αναφερόμενος στο Roadshow, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Τάσος Χριστοφίδης αφού ευχαρίστησε την Huawei για τη μακροχρόνια συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο, ανέφερε: «Το Roadshow αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τοπικές επιχειρήσεις, Κυβερνητικούς αξιωματούχους, ακαδημαϊκούς, φοιτητές και το κοινό για να γνωρίσει από κοντά αλλά και να δοκιμάσει τι μπορεί να προσφέρει η Huawei σε σχέση με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει αφοσιωμένο στην αριστεία όσον αφορά την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία. Με επίκεντρο την ανάπτυξη συνεργειών είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας για τρίτη συνεχή χρονιά το φορτηγό επίδειξης της Huawei. Η Huawei αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του Πανεπιστημίου Κύπρου και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας στην έρευνα και σε άλλους τομείς».

 


Current track

Title

Artist

Background