Νέο ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Colors

Written by on 22/09/2022

Νέο ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Colors. Καθαρίζει κάθε ρούχο. Ζωντανεύει κάθε χρώμα!

Η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, με βαθιά εμπειρία και γνώση στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων, βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε κάθε κυπριακό νοικοκυριό ανταποκρινόμενη στις καθημερινές του ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα νέο υγρό απορρυπαντικό, εξειδικευμένο για χρωματιστά ρούχα, έρχεται να προστεθεί στην αγαπημένη σειρά ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας: το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Colors. Το νέο απορρυπαντικό προστατεύει τα χρώματα, ενώ προσφέρει την τέλεια καθαριότητα με τη δύναμη και τη φροντίδα του σαπουνιού Μασσαλίας.

Το νέο ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Colors διαθέτει εξελιγμένη φόρμουλα ενζύμων που διατηρεί τη ζωντάνια των χρωμάτων στα ρούχα, ενώ χάρη στην ισχυρή του σύνθεση προσφέρει εκπληκτική αφαίρεση λεκέδων από την πρώτη κιόλας πλύση. Ένας συνδυασμός που το κάνει σκληρό με τους λεκέδες και συνάμα απαλό με τα ρούχα, τονίζοντας και διατηρώντας τα χρώματα ζωντανά. Επιπλέον, το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Colors αποτελεί μία ωραία σύνθεση αρωμάτων που προσφέρει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί και αναζωογονεί.

Για χρώματα ζωντανά όπως την πρώτη ημέρα, βαθύ καθαρισμό και υπέροχο άρωμα φρεσκάδας, η επιλογή πλέον είναι μία: Νέο ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Colors.

Σημειώνεται ότι η σειρά υγρών απορρυπαντικών ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας περιλαμβάνει επίσης:
• Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας με σύνθεση 5 ενζύμων, αποτελεσματικό από τους 30 βαθμούς.
• Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Brilliant White, ιδανικό για λευκά και ανοικτόχρωμα.
• Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Black, ειδικό για μαύρα και σκουρόχρωμα.
• Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Antibacterial που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών.

 


Current track

Title

Artist

Background