Συνεργασία Cablenet με Salesforce και Tech Mahindra- Ενδυνάμωση της Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο!

Written by on 29/06/2023

Η Cablenet ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Salesforce, την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της, ξεκινώντας έτσι μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση πελατών. Το CRM της Salesforce, με τις ισχυρές δυνατότητες του, θα δώσει στην Cablenet τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι της με απώτερο στόχο την επίτευξη της παροχής υπηρεσιών Παγκόσμιας Κλάσης, και να φέρει ένα νέο επίπεδο δέσμευσης και ικανοποίησης των πελατών της. To έργο γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Tech Mahindra, η οποία έχει εκατοντάδες επιτυχημένες υλοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την υλοποίηση του Salesforce Service Cloud, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Cablenet θα έχει πρόσβαση σε ένα ενοποιημένο προφίλ κάθε πελάτη. Πληροφορίες όπως το ιστορικό αγορών και αιτήματα εξυπηρέτησης και προτιμήσεων επικοινωνίας, θα ενεργοποιήσουν την δυνατότητα παροχής εξατομικευμένης υποστήριξης στην ομάδα, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών.

Επιπλέον, τα προηγμένα εργαλεία δημιουργίας αναφορών και ανάλυσης της Salesforce θα επιτρέψουν στην Cablenet να αντλήσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, επιτρέποντας στην εταιρεία να λαμβάνει αποφάσεις βάσει δεδομένων, για την επίτευξη της βέλτιστης συνολικής εμπειρίας των πελατών.

“Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε στην Cablenet και η συνεργασία μας με την Salesforce θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε την εμπειρία των πελατών μας στο επόμενο επίπεδο”, δήλωσε η Ingrid Camilleri, Chief Digital Officer της Cablenet. “Με την πλατφόρμα CRM της Salesforce, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας ταχύτερες, πιο αποτελεσματικές και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται συνεχώς. Ανυπομονούμε για το θετικό αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην επιχείρησή μας και στους πελάτες μας”.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η Cablenet και η Salesforce δεσμεύονται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη. Η Cablenet σχεδιάζει να επεκτείνει τη χρήση του Salesforce και σε άλλους τομείς της επιχείρησης της, αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων της Salesforce. Η Cablenet θα είναι σε θέση να εκσυγχρονίσει όλο και περισσότερες διαδικασίες στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου ταξιδιού ψηφιακής εξέλιξης της.

“Στην Salesforce, η επιτυχία των πελατών είναι μία από τις βασικές μας αξίες”, δήλωσε ο Robin Fisher, Senior AVP της Salesforce. Είμαστε πολύ περήφανοι που η Cablenet πέτυχε έναν τόσο σημαντικό στόχο στο ψηφιακό της ταξίδι. Ο πελάτης είναι ο θησαυρός κάθε εταιρείας και εμείς επιτρέπουμε στους πελάτες μας να εξυπηρετούν καλύτερα και να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών τους, χάρη σε μια ολιστική στρατηγική που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), στα δεδομένα, και στις δυνατότητες CRM. Η Cablenet είναι ο στρατηγικός μας πελάτης στην Κύπρο και στον τομέα των επικοινωνιών και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτή τη σχέση και να αξιοποιήσουμε τις συνέργειες μεταξύ των δύο εταιρειών μας”

“Οι πελάτες του σήμερα επικεντρώνονται στην καλύτερη δυνατή ψηφιακή δέσμευση, η οποία θέτει σημαντικές προκλήσεις για τα παλαιά συστήματα CRM. Το πρόγραμμα μετασχηματισμού του Salesforce CRM της Cablenet διασφαλίζει μια πραγματικά ανώτερη ψηφιακή εμπειρία για τους καταναλωτές, καθώς προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες και απαράμιλλη εμπειρία στον πελάτη. Μέσω αυτής της νέας πρωτοβουλίας, ενισχύουμε τη συνεργασία μας με την Cablenet, καθώς μοιραζόμαστε το κοινό πάθος για την παροχή τεχνολογίας αιχμής που θα προσαρμόζεται στις εξελικτικές αλλαγές και θα παρέχει αξία στους πελάτες μας”, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Rajesh Chandiramani, Business Head, Communications-Media-Entertainment, EMEA, APJI, Tech Mahindra. “Μαζί με τους συνεργάτες μας, την Tech Mahindra, ξεκινήσαμε ένα πολύ φιλόδοξο έργο για την αντικατάσταση του παλιού μας συστήματος CRM με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία”.

Η Cablenet έχει δεσμευτεί να ενδυναμώσει τις ομάδες μας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας κάθε μέρα. Αυτή η υλοποίηση ήταν ένα ορόσημο στο ταξίδι μετασχηματισμού μας, καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε όλο και περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες μας όσον αφορά την ψηφιακή ενεργοποίηση” πρόσθεσε η Ingrid Camilleri. “Ανυπομονούμε να εργαστούμε με τους συνεργάτες μας για να επιτύχουμε τα επόμενα βήματα του ταξιδιού μας και κατ’ επέκταση την αποστολή μας: Cablenet For a Better Life”.

 


Current track

Title

Artist

Background