Η Petrolina Energy Team συμμετειχε στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθωνιο Λεμεσου ΓΣΟ 2022

Written by on 24/03/2022

Σημαντική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και άλλων φιλανθρωπικών οργανισμων από χιλιάδες δρομείς

Δυναμική ήταν για άλλη μια φορά η συμβολή της Πετρολίνα στη διοργάνωση του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 – 20 Μαρτίου 2022, μετά από διετή αναβολή λόγω της πανδημίας.

Η Πετρολίνα ως ένας από τους πιο ενεργούς συνεργάτες του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, στήριξε και τη φετινή διοργάνωση με συμμετοχή και χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10km Εnergy Race», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων.

Αποκορύφωμα της φετινής παρουσίας της Πετρολίνα ήταν η μαζική συμμετοχή της αθλητικής ομάδας του προσωπικού της, της Petrolina Energy Team, η οποία αγωνίστηκε με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, μια από τις σημαντικότερες, διεθνούς φήμης αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου, προσέλκυσε περισσότερους από 10 χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό και συγκέντρωσε ποσό πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και άλλων φιλανθρωπικών οργανισμών.  Η φετινή διοργάνωση περιλάμβανε πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα, αποτελούμενο από έξι διαφορετικές διαδρομές για συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και αθλητικών επιδόσεων.

Εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες όχι μόνο πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου αλλά προβάλλουν και την Κύπρο διεθνώς. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως το ήθος, η ομαδικότητα και η πειθαρχία.

 

 


Current track

Title

Artist

Background