Η ΟΠΑΠ Κύπρου υιοθετεί ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας

Written by on 19/04/2023

Η ΟΠΑΠ Κύπρου υιοθετεί ξανά δύο δωμάτια της Αροδαφνούσας

και τα γεμίζει με αγάπη, φροντίδα και ελπίδα!

 

Ερμηνεύοντας τα ελπιδοφόρα μηνύματα της Αναστάσεως η ΟΠΑΠ Κύπρου ανανέωσε την υιοθεσία δύο δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», ώστε αυτά να γεμίσουν με αγάπη, φροντίδα και ελπίδα!

 

Ανακοινώνοντας την ανανέωση της υιοθεσίας των δύο δωματίων, τρεις μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Δημήτρης Αλετράρης είπε συμβολικά ότι «τα ελπιδοφόρα μηνύματα όπως τα κοινωνούν στους ανθρώπους τα Θεία Πάθη, η Σταύρωση και η Ανάσταση του Χριστού, στηρίζουν και την ελπίδα των συνανθρώπων μας που υπομένοντας τα πάθη της ασθένειας του καρκίνου, προσδοκούν στο δικαίωμα της ζωής, τη χαρά και την ευημερία».

 

Αυτή την προσδοκία, τόνισε ο κύριος Αλετράρης, οφείλουμε να επενδύουμε διαρκώς με την αγάπη μας και προπαντός με ενέργειες που θα δημιουργούν τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις φροντίδας και ανάρρωσης.

 

Πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των δύο δωματίων στην Αροδαφνούσα που η ΟΠΑΠ Κύπρου αναλαμβάνει με συνέπεια από το 2017, η ανανεωμένη στήριξη της θα συνδράμει και στην εξασφάλιση ενός ειδικού λεωφορείου ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά ασθενών συνανθρώπων μας, στη βάση των αναγκών και υλοποίησης των σχεδιασμών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

 

Ο κύριος Αλετράρης εξέφρασε το σεβασμό και την εκτίμηση του στο πολυσήμαντο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και διαβεβαίωσε τον Πρόεδρό του Δρα Αδάμο Αδάμου ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου έμπρακτα θα συνεχίσει να στέκεται κοντά στο Σύνδεσμο και θα συμβάλλει στην υλοποίηση των προγραμμάτων και υπηρεσιών που υπέροχα παρέχει στους συνανθρώπους μας. «Αυτό άλλωστε υπαγορεύει και η διαχρονική ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της ΟΠΑΠ Κύπρου» κατέληξε ο κύριος Αλετράρης.

 

Αποδεχόμενος τη νέα προσφορά της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμος Αδάμου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του, λέγοντας ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν καθοριστικά στο έργο του Συνδέσμου. Ο κύριος Αδάμου επιβεβαίωσε την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της ΟΠΑΠ Κύπρου όχι μόνο για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο αλλά για την κοινωνία μας ευρύτερα. «Η ευαισθησία και η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα της ΟΠΑΠ Κύπρου», πρόσθεσε ο κύριος Αδάμου, «μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε και να θέτουμε υψηλούς στόχους, πάντα με γνώμονα την ευημερία των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας».

 


Current track

Title

Artist

Background