«Γίνε ο δικός τους ήρωας»

Written by on 06/02/2024

Οι «Μικροί Ήρωες» και η Altius Insurance διοργανώνουν ενημερωτική εκστρατεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μικροί Ήρωες» και ο θεσμικός χορηγός τους Altius Insurance παρουσίασαν την ενημερωτική εκστρατεία «Γίνε ο δικός τους ήρωας», που διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου (15/2).

Η ενημερωτική εκστρατεία θα τρέξει από 5-18 Φεβρουαρίου, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και παράλληλα να ενισχύσει το έργο του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» που, από το 2017, προσφέρει οικονομική και ψυχολογική στήριξη σε οικογένειες με παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία, και νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία.

Η εκστρατεία «Γίνε ο δικός τους ήρωας» περιλαμβάνει δύο ενέργειες, που θα λειτουργήσουν ως όχημα ενημέρωσης προς όλους, αλλά έχουν ως κύριο στόχο  την ευαισθητοποίηση των παιδιών προς άλλα παιδιά που ανήκουν στην ίδια ηλικιακή ομάδα και παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία.  Ως εκ τούτου, οι «Μικροί Ήρωες» και η εταιρεία Altius Insurance προσκαλούν όλους τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, τις επιχειρήσεις, τις σχολές, τις ιδιωτικές αθλητικές ακαδημίες και όλα τα οργανωμένα σύνολα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί τους και να προσφέρουν δύναμη και αγάπη στα παιδιά που παλεύουν με τον αόρατο εχθρό.

Η πρώτη  ενέργεια, η οποία αφορά μαθητές  2-11 ετών,  δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να στηρίξουν τους «Μικρούς Ήρωες» αγοράζοντας την κάπα υπερήρωα της εκστρατείας, που αγκαλιάζει τα παιδιά και αποτελεί σύμβολο ασφάλειας.  Η δεύτερη ενέργεια αφορά μαθητές  12-19 ετών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους «Μικρούς Ήρωες», και να τους μεταφέρουν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, αγοράζοντας  την κονκάρδα της εκστρατείας που φέρει το μήνυμα “We are one”.  Οι κάπες και οι κονκάρδες θα πωλούνται στη συμβολική τιμή των €2 (έκαστη), και όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση του έργου του ιδρύματος.

Οι οργανισμοί που επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να ενταχθούν στην εκστρατεία, μπορούν επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22716646 ή στο email r.kattou@altiusinsurance.com.cy.

Το κοινό μπορεί να στηρίξει την εκστρατεία αγοράζονται την κάπα υπερήρωα ή τη συλλεκτική κονκάρδα από το Mall of Cyprus, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις  20:00, ή να καλέσει στο 99759551, για τηλεφωνικές παραγγελίες.

Η Altius Insurance, θεσμικός χορηγός του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», συμμετέχει ενεργά στην ιερή αποστολή του ιδρύματος, που συνοψίζεται με το σύνθημα «Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο», διοργανώνοντας την εν λόγω εκστρατεία αλλά και πολλές άλλες πρωτοβουλίες, προσφέροντας το αίσθημα της ασφάλεια στα παιδιά, αλλά και στην κοινωνία που υπηρετεί με αφοσίωση τα τελευταία 30 χρόνια.


Current track

Title

Artist

Background