Ένα event πολλών «αστέρων» για την Vassos Eliades Ltd και τον ελβετικό Οίκο υψηλής ωρολογοποιίας  ΖENITH από την DeLeMa McCann

Written by on 22/09/2023

H εταιρεία επικοινωνίας DeLeMa McCann, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ένα εκθαμβωτικό event διεθνών προδιαγραφών, για τη Vassos Eliades Ltd και τη ZENITH. H εκδήλωση, που έγινε το βράδυ της Κυριακής της 17ης Σεπτεμβρίου και αφορούσε τα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ ZENITH στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη τη Νότια Ευρώπη, στην οποία παρουσιάστηκε και το μοναδικό DEFY Skyline Sapphire σε μπλε χρώμα, που αποτελεί την τελευταία αποκλειστική μπουτίκ-έκδοση του Οίκου.

Η μπουτίκ ZENITH βρίσκεται στην κεντρική αίθουσα του City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, του πρώτου πολυθεματικού καζίνο-θερέτρου στην Ευρώπη. Τα εγκαίνια έγιναν στην παρουσία της οικογένειας Βάσσου Ηλιάδη και στενών συνεργατών. Κυριαρχούσε φυσικά το μπλε χρώμα και τα αστέρια, που χαρακτηρίζουν τη μάρκα.

Στη συνέχεια το πάρτι μεταφέρθηκε στο Aqua Bar του City of Dreams Mediterranean, όπου εκλεκτοί συνεργάτες και πελάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να μπουν ακόμη πιο βαθιά στον μοναδικό κόσμο της ZENITH. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πλούσιο φαγητό με έμπνευση τη Μεσόγειο και signature cocktails, τα οποία διαμορφώθηκαν ειδικά για το event. Την παράσταση έκλεψε ο φίλος της μάρκας και διεθνούς φήμης DJ, Carl Cox, ο οποίος έπαιξε μουσική σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Ο χώρος έγινε branded με τα χρώματα και το λογότυπο της ΖΕΝΙΤΗ, με ένα άκρως εντυπωσιακό και σύγχρονο τρόπο, με έξυπνους φωτισμούς, ολογράμματα, 3d γράμματα, τεράστιες οθόνες και photobooth.

H διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, με τη διοργάνωση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία, αφού οι λάτρεις της μάρκας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την επιτομή της πολυτέλειας και της τεχνολογικής καινοτομίας που ακούει στο όνομα ZENITH.

Η DeLeMa McCann με την πολυετή της πείρα στον χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο και τον άψογο επαγγελματισμό της, ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στη διοργάνωση εταιρικών event. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο!

 


Current track

Title

Artist

Background