Τρία βραβεία για τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς

Written by on 04/05/2023

Cyprus Coffee & Snack Awards 2022:

Τα Coffee Berry βραβεύτηκαν για την ασυναγώνιστη εμπειρία που προσφέρουν στους λάτρεις του καφέ σε όλη την Κύπρο

Στους μεγάλους νικητές των Cyprus Coffee & Snack Awards 2022 αναδείχθηκαν τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς, αποσπώντας συνολικά τρία βραβεία για τη μοναδική εμπειρία καφέ που προσφέρουν.

Ειδικότερα, τα Coffee Berry κέρδισαν δύο GOLD βραβεία στις κατηγορίες Top Coffee Chains & Shops και Top Independent Coffee Shop design (για το κατάστημα στην οδό Λήδρας) και ένα SILVER στην κατηγορία Top Coffee Shop Social Media Page.

Τα Cyprus Coffee & Snack Awards 2022 διοργανώθηκαν την Πέμπτη, 27 Απριλίου, από την Boussias Cyprus και τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (Ο.Σ.Ι.Κ.Α). Η επιλογή των νικητών έγινε από μία πολυμελή κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από έμπειρους επαγγελματίες και θεσμικούς παράγοντες του ευρύτερου χώρου της εστίασης και του καφέ.

Εκ μέρους των Coffee Berry, τα βραβεία παρέλαβαν οι Ειρήνη Μπούνταλη, Operations Manager, Πάμπος Γαβριηλίδης, Chief Commercial Officer και Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς.

Σε δήλωσή της, η Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, κ. Σοφία Τσενέ, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή για τις τιμητικές διακρίσεις. «Οι βραβεύσεις αποτελούν επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς και προσπάθειας που καταβάλλει ολόκληρη η ομάδα των Coffee Berry. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα Coffee Berry όχι μόνο έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στην καθημερινότητα των Κυπρίων καταναλωτών, αλλά και να εδραιωθούν στον χάρτη της κυπριακής αγοράς καφέ. Δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και δυναμική, τηρώντας την υπόσχεση ότι θα είμαστε -όπως άλλωστε λέει και το σλόγκαν μας- “η καλύτερη στιγμή της ημέρας σου”».

Τα Coffee Berry πρωτοεμφανίστηκαν στην κυπριακή αγορά τον Δεκέμβριο του 2016. Σε διάστημα 7 χρόνων, εξελίχθηκαν και μετατράπηκαν από ένα coffee to go concept σε ένα all day tasteful destination με γουστόζικες καφετέριες και με συνολική παρουσία πέραν των 70 σημείων Παγκύπρια. Αποτελεί την κορυφαία μάρκα καταστημάτων καφέ στην Κύπρο, η οποία αφουγκράζεται τους καταναλωτές και συνάμα συμβάλλει θετικά στην οικονομία του νησιού, εργοδοτώντας πέραν των 430 ατόμων. Προσφέροντας μία ολοκληρωμένη και ξεχωριστή εμπειρία, η μάρκα έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις του καφέ, βαδίζοντας στο μέλλον με καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις που συμβαδίζουν με τις καταναλωτικές συνήθειες της εποχ


Current track

Title

Artist

Background