Τα Public χάρισαν scooters και βιβλία σε παιδιά Νηπιαγωγείου της Λευκωσίας!  

Written by on 03/05/2023

Τα Public εκφράζουν για ακόμα μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη στην κοινωνία, χαρίζοντας παιδικά scooters και βιβλία σε νηπιαγωγείο της Λευκωσίας, προσφέροντας μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στους μικρούς μαθητές.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν διασκεδαστικές και ευχάριστες βόλτες με τα scooters εντός του προαυλίου του σχολείου τους με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Τα scooters ενισχύουν την κινητική ανάπτυξη και ισορροπία των παιδιών ενώ βοηθούν και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους.

Εκτός από τα scooters, η σημαντική δωρεά των βιβλίων από τα Public, θα βοηθήσει τα παιδιά να εξερευνήσουν νέους κόσμους, να αναπτύξουν την φαντασία τους και το ενδιαφέρον τους για την ανάγνωση.

Αναφερόμενος στη δωρεά, o Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director των Public Κύπρου δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλλουμε στην εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των παιδιών μέσω αυτής της δωρεάς. Ελπίζουμε να προσφέρουμε χαρά στη ζωή των παιδιών, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους στο έργο τους”.

Η κοινωνική ευθύνη αποτελεί σταθερή αξία για τα Public, τα οποία συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται με στόχο τη διάδοση της αναγνωστικής συνήθειας και της αγάπης για το καλό βιβλίο. Η δωρεά προς το νηπιαγωγείο αποτελεί άλλη μία απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να συνεχίσει να προσφέρει με σεβασμό στους μαθητές όλων των τάξεων.

Η δωρεά των Public έλαβε θερμή υποδοχή από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, οι οποίοι εξέφρασαν την εκτίμησή τους για την γενναιοδωρία και την υποστήριξη των Public.

 


Current track

Title

Artist

Background