Πρώτη παρουσίαση του νέου Defender 75th Limited Edition από Όμιλο Πηλακούτα

Written by on 29/06/2023

Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Defender και εκπρόσωποι των ΜΜΕ βρέθηκαν την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Lapatsa Countryside Venue, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αναδεικνύει την περιπετειώδη φύση της Land Rover, για την πρώτη παρουσίαση του Defender 75th Limited Edition στην Κύπρο.

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, σε ένα μοναδικό χώρο με πανέμορφη φυσική βλάστηση που συνάδει με το χαρακτήρα του εμβληματικού αυτοκινήτου και υπό τους ήχους της τζαζ μουσικής των Magio Duo, ο Όμιλος Πηλακούτα γιόρτασε την ιστορική στιγμή της αποκάλυψης του Defender 75th Limited Edition.

Το 1948 η Σειρά I της Land Rover παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ, σχεδιασμένη για αγροτική και ελαφριά βιομηχανική χρήση, με πλαίσιο από χαλύβδινο κουτί και σώμα αλουμινίου. Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά, η Land Rover, που γεννήθηκε με την εκτόξευση ενός μόνο οχήματος, γιορτάζει την ιστορική αυτή στιγμή, με το νέο Defender 75th  Limited Edition.

Η νέα σειρά Defender λανσαρίστηκε αρχικά το 2020 και πλέον κυκλοφορεί σε 3 εκδοχές, 90, 110 και 130.  Στον εορταστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, αιχμαλωτίζεται το πνεύμα των τελευταίων 75 ετών, με το χρώμα και τις λεπτομέρειές του σε συνδυασμό με καινοτόμα νέα τεχνολογία και την εμβληματική πράσινη βαφή Grasmere Green να κυριαρχεί στο εξωτερικό και το εσωτερικό του.

Εκ μέρους του Ομίλου Πηλακούτα, τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Head of Business Strategy Στάλω Πηλακούτα, δηλώνοντας πως «Στον Όμιλο Πηλακούτα νιώθουμε περήφανοι που μαζί με τους φίλους μας μπορούμε να γιορτάζουμε στιγμές όπως αυτή. Γιατί στην ιστορία της αυτοκίνησης, είναι συγκεκριμένα τα μοντέλα εκείνα που αποτελούν τους εμβληματικούς σταθμούς της. Και το αυτοκίνητο που σήμερα παρουσιάζουμε στο κυπριακό κοινό, το Defender 75th Limited Edition, είναι ένα τέτοιο εμβληματικό μοντέλο. Που περικλείει το καθαρό, ατόφιο πνεύμα της 75χρονης ιστορίας των Defenders, γεμάτης από παγκόσμια βραβεία και διακρίσεις. Φτιαγμένο για εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν, να αξιολογούν και να επιλέγουν το καλύτερο, από τα καλύτερα».

Στον χώρο της εκδήλωσης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Ομίλου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τις τρεις εκδοχές 90, 110 και 130, της νέας σειράς των κορυφαίων τετρακίνητων οχημάτων.

Τέλος, σε όσους παρευρέθηκαν στην μοναδική αυτή παρουσίαση, ο Όμιλος Πηλακούτα πρόσφερε, κατά την έξοδό τους, ένα συλλεκτικό φλυτζάνι Defender.


Current track

Title

Artist

Background