Η SoftOne χορηγός στο συνέδριο CITEA Digital Cyprus Conference 2022

Written by on 07/10/2022

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της SoftOne ως χορηγός στο συνέδριο CITEA Digital Cyprus Conference 2022 – The Technology revolution reshaping Business, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η IMH – κορυφαίος οργανισμός μέσων ενημέρωσης και εταιρικών εκδηλώσεων, εξέχοντες προσωπικότητες από το χώρο της πληροφορικής ανέδειξαν τον καθοριστικό ρόλο της τεχνολογίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των σύγχρονων επιχειρήσεων καθώς και τις  νέες τάσεις που πρόκειται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό τοπίο τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στο συνέδριο, ο κ. Βασίλης Κρασσάς Head of Strategy του Ομίλου SOFTONE, αφού ανέλυσε την τάση του ψηφιακού μετασχηματισμού εξήγησε πως με απλά και εφικτά βήματα μπορεί η κάθε επιχείρηση – του κάθε τομέα, ανεξαρτήτως μεγέθους – να ξεκινήσει μια επιτυχημένη πορεία που θα την οδηγήσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στο επόμενο επίπεδο.

«Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός αποτελεί πρόκληση για τις επιχειρήσεις, ωστόσο η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα μπορεί να γίνει σταδιακά και σύμφωνα με τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης. Πρόκειται για μια προσεγμένη διαδικασία με στοχευμένα και αυτόνομα βήματα, τα οποία έχουν σαν βασικό τους πλεονέκτημα ότι είναι άμεσα υλοποιήσιμα, προσφέροντας χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις κερδίζουν εύκολα γρήγορες νίκες οι οποίες οδηγούν κατευθείαν στον επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό, χωρίς σημαντική αρχική επένδυση», επεσήμανε.

Κατά την τοποθέτησή του στο Συνέδριο, ο κ. Κρασσάς αναφέρθηκε επίσης, σε success stories επιχειρήσεων που με τη βοήθεια της SoftOne κατάφεραν να μετασχηματιστούν ψηφιακά, με πολλαπλά οφέλη: ευελιξία, αποτελεσματικότητα και κερδοφορία.

 


Current track

Title

Artist

Background