Οι Υπεραγορές MAS με μια παράσταση θεάτρου Σκιών ανέδειξαν την παιδαγωγική λειτουργιά του γέλιου

Written by on 07/10/2022

 

Οι Υπεραγορές MAS με μια παράσταση θεάτρου Σκιών ανέδειξαν την παιδαγωγική λειτουργιά του γέλιου

Οι Υπεραγορές Mas, έχοντας εδραιώσει μια βαθιά κουλτούρα εταιρικής-κοινωνικής ευθύνης, αυστηρά προσηλωμένες στο όραμά τους να συνεχίσουν να προσφέρουν πίσω στην κοινωνία των πολιτών της Κύπρου, με κάθε τρόπο, ανέδειξαν  την παιδαγωγική λειτουργιά του γέλιου, προσφέροντας την παράσταση θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πάρκο Ακρόπολης, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη παράσταση οργανώθηκε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς του Ομίλου Υπεραγορών Mas «Mas… για όλους!» σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου και αποτελεί μια διασκευή των πολυτάλαντων Χαράλαμπο, Έλενα & Αντρέα Χαραλάμπους.

Πριν την έναρξη της παράστασης η κα. Αλεξία Αναστασίου, brand ambassador του Ομίλου Υπεραγορών Mas, αλλά και ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ιδιαίτερα την ευρύτερη σημασία ενεργειών όπως της συγκεκριμένης  που αναβαθμίζουν την πολιτιστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Η βαθιά παράδοση και κουλτούρα με την οποία συνοδεύεται η τέχνη του θεάτρου σκιών σε συνδυασμό με τις μοναδικές περιπέτειες του πολύτροπου και πολυμήχανου Καραγκιόζη, υπό τον ρόλο του δασκάλου, επιλέχθηκε από τις Υπεραγορές Mas ως το όχημα για τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της κωμωδίας που μπορεί να διαπλάσει το ήθος και να καλλιεργήσει θεμελιώδεις αρχές στους νέους του αύριο.

Οι υπεραγορές MAS από το 1996, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο ως  ένας από τους πρώτους συνδέσμους υπεραγορών στο νησί, συνθέτουν μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα με 50 υπεραγορές Παγκύπρια.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τις Υπεραγορές Mas στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

Με αυτό ως γνώμονα ο Όμιλος Υπεραγορών Mas δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία της Κύπρου με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του στο πλαίσιο ενός ευρύτερο πλαισίου δράσεων, ενεργειών και πρωτοβουλιών.


Current track

Title

Artist

Background