Cablenet – Plume: Ευφυής συνδεσιμότητα στο σπίτι!

Written by on 13/06/2023

Όχι απλά Ιnternet, Όχι απλά WiFi!

Λευκωσία (Ιούνιος 9, 2023) – Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής τους συνεργασίας, Cablenet και Plume®, συναντιούνται ξανά στη Λευκωσία, για μια ανασκόπηση της μέχρι στιγμής πορείας και για να μοιραστούν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους.

Μια συσκευή μπορεί να είναι τόσο έξυπνη όσο το δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένη. Σε μια εποχή όπου ο κάθε καταναλωτής βασίζεται σε μια πλειάδα συσκευών να συνδέονται και να αλληλοεπιδρούν εντός του οικιακού δικτύου, η Cablenet παρέχει την ευφυή, προσαρμοστική και ασφαλή συνδεσιμότητα που απαιτείται, για τη βέλτιστη απόδοση του δικτύου, 24 ώρες το 24ωρο.

Εξατομικευμένη εμπειρία που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε σπιτιού, χρήστη και συσκευής.

Οι συνδρομητές της Cablenet απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών —διαθέσιμων μέσω του Plume HomePass®— που βελτιώνουν την διαδικτυακή τους εμπειρία:

  • Adapt®: βελτιστοποιεί το οικιακό δίκτυο για να προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα Wi-Fi, κάλυψη και χωρητικότητα στο σπίτι, εξασφαλίζοντας βέλτιστη εμπειρία χρήστη σε κάθε συσκευή.
  • Control®: παρέχει ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο δίκτυο ενός χρήστη, με προηγμένες δυνατότητες εξατομίκευσης για ρύθμιση ελέγχου πρόσβασης επισκεπτών και παιδιών, των προφίλ, των φίλτρων περιεχομένου και ακόμη και την διακοπή του διαδικτύου σε συγκεκριμένες συσκευές/προφίλ.
  • Guard® εντοπίζει και προστατεύει παρέχοντας ισχυρή ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με αποκλεισμό διαφημίσεων και κακόβουλων λογισμικών. Για πρόσθετη προστασία, το σύστημα σταματά την ύποπτη δραστηριότητα και θέτει σε καραντίνα τις επηρεαζόμενες συσκευές.
  • Sense® χρησιμοποιεί τις συνδεδεμένες με Wi-Fi συσκευές, για να παρέχει αναγνώριση κίνησης σε ολόκληρο το σπίτι, για να είστε ήσυχοι ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι. Το Sense μπορεί ακόμη να ειδοποιεί τους χρήστες όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι—για παράδειγμα, ενημερώνοντας ότι τα παιδιά έχουν φτάσει στο σπίτι με ασφάλεια από το σχολείο.

Μετρήσιμη και ποιοτική ανάπτυξη: Έχουμε επιτυχώς αφήσει πίσω την τεχνική πολυπλοκότητα των «bits and bytes», φέρνοντας στον καταναλωτή την αναβαθμισμένη εμπειρία συνδεσιμότητας που χρειάζεται.

  • Οι πωλήσεις της υπηρεσίας Purple Max Internet—που ήδη συμπεριλαμβάνει το Plume HomePass—έχουν αυξηθεί από 8% σε 27% των πωλήσεων της υπηρεσίας internet της Εταιρείας. Ταυτόχρονα, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 19,4% (2021 έναντι 2022).
  • Η βάση συνδρομητών της Cablenet έχει αυξηθεί κατά 40% σε πάνω από 200.000 πελάτες στις υπηρεσίες internet και κινητής τηλεφωνίας, με τους συνδρομητές Plume HomePass να έχουν αυξηθεί κατά 15 φορές (2021 έναντι 2022).
  • Η Cablenet αναδείχθηκε ως η κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο στην ικανοποίηση πελατών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας αγοράς που διεξήχθη από ανεξάρτητη εταιρεία.

Plume HomePass® σε κάθε σπίτι, από την Cablenet!

Cablenet και Plume ανακοίνωσαν ακόμα μια σημαντική εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς. Σύντομα κάθε σπίτι, σε όλη την Κύπρο, θα μπορεί να απολαμβάνει όλα τα οφέλη της υπηρεσίας, αφού η Cablenet δίνει τη δυνατότητα σε όλους, ανεξαρτήτως παροχέα internet, να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Plume HomePass.

Η Plume®, στρατηγικός συνεργάτης της Cablenet από το 2019, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο με επιχειρηματική έδρα στο Palo Alto της California, στην καρδιά της Silicon Valley. Η Plume® προσφέρει καινοτόμες cloud υπηρεσίες για έξυπνα σπίτια και ευφυείς επιχειρήσεις σε περισσότερα από 49 εκατομμύρια υποστατικά σε πάνω από 40 χώρες και διαχειρίζεται πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές στο παγκόσμιο cloud δίκτυό της.

Η Plume επέλεξε την Cablenet για να συνδιοργανώσει το συνέδριο της, το Plume EMEA Customer Advisory Board.

  • Στις 7 & 8 Ιουνίου 2023, η Plume συνδιοργάνωσε μαζί με την Cablenet, το εξαμηνιαίο συνέδριό της, EMEA Customer Advisory Board στην Κύπρο. Το διήμερο συνέδριο συγκέντρωσε στην Κύπρο Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους (CSP), για να μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης και εμπειρίας πελατών. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν μέσα από την εμπειρία της Cablenet και τον τρόπο που πρότεινε την λύση στην Κυπριακή αγορά, αφού πρωτοπόρησε, ενσωματώνοντας τo Plume HomePass στο premium προϊόν της, το Purple Max Internet.
  • Μαζί, οι δύο Εταιρείες καλωσόρισαν πάνω από 25 ανώτερα στελέχη από το ευρωπαϊκό δίκτυο Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων της Plume.

Η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας με την Plume®, ενδυναμώνει τη δέσμευσή της Cablenet για παροχή προηγμένων λύσεων νέας εποχής και το όραμα της για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδρομητών της, ώστε να απολαμβάνουν πραγματικά ξέγνοιαστη επικοινωνία, με κορυφαία ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.

About Cablenet

Η Cablenet Communication Systems PLC, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους Τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες Διαδικτύου, Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες Τηλεόρασης με πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η Cablenet προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες όλων των επιπέδων επιχειρηματικών πελατών. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, υπηρεσίες Cloud και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

About Plume®

Plume® is the creator of the world’s first SaaS experience platform for Communications Service Providers (CSPs) and their subscribers, deployed in more than 49 million locations globally. As the only open and hardware-independent, cloud-controlled solution, Plume enables the rapid delivery of new services for smart homes, MDUs, small businesses, and beyond at massive scale. On the front end, Plume delivers self-optimizing, adaptive WiFi, cyber-security, access and parental controls, and more. CSPs get robust data- and AI-driven back-end applications for unprecedented visibility, insights, support, operations, and marketing. Plume leverages OpenSync®, an open-source framework that comes pre-integrated and supported on the leading silicon, CPE, and platform SDKs.
Visit plume.com, plume.com/homepass, plume.com/workpass, plume.com/uprise and opensync.io.

Follow Plume on LinkedIn and Twitter.

Plume, HomePass, WorkPass, Uprise, and OpenSync are either trademarks or registered trademarks of Plume Design, Inc


Current track

Title

Artist

Background