Φυτικά Γιαούρτια PlantON από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Written by on 22/02/2022

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ, συνεχίζει να προχωρά μπροστά ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και καταναλωτικές τάσεις, φέρνοντας στην κυπριακή αγορά τα φυτικά γιαούρτια PlantON.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των φυτικών ροφημάτων ΑΛΑΜΠΡΑ, τα φυτικά γιαούρτια αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση και είναι ιδανικά για άτομα με δυσανεξία ή αλλεργία στη λακτόζη, για χορτοφάγους, για όσους νηστεύουν και όχι μόνο.

Τα φυτικά γιαούρτια PlantON από γάλα καρύδας, είναι μια απολαυστική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, καθώς είναι ένα υγιεινό γεύμα πλούσιας διατροφικής αξίας με ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης και απαλλαγμένο από χρωστικές και γενετικά τροποποιημένες ουσίες, γλουτένη και σόγια.

Η νέα σειρά φυτικών γιαουρτιών PlantON που εισάγει στην αγορά η ΑΛΑΜΠΡΑ, διατίθεται σε γεύση καρύδας με προσθήκη ζάχαρης και χωρίς (σε συσκευασίες των 160γρ. και 400γρ.), καρύδας με μύρτιλο και στον υπέροχο γευστικό συνδυασμό ανανά-μάνγκο, σε συσκευασία των 160γρ.

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ, συμπορεύεται με την καθημερινότητα και τις νέες διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές διατροφικές  ποιοτικές προτάσεις στο κοινό.


Current track

Title

Artist

Background