Τα 40 χρόνια λειτουργίας τους γιόρτασαν τα METRO

Written by on 14/11/2022

Οι εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα και στις 6 υπεραγορές METRO, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει τόσο στη γιορτή όσο και στη μεγάλη κλήρωση, όπου 6 τυχεροί κέρδισαν από €1000 σε δωροκουπόνια. Πραγματοποιήθηκαν Live Link στα 3 μεγαλύτερα METRO με τους παραγωγούς να δημιουργούν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα προσφέροντας διασκέδαση στους παρευρισκoμένους.

Ο κόσμος είχε ακόμη την ευκαιρία να απολαύσει τον chef Σταυρή Γεωργίου στο METRO Λάρνακας και την δημοφιλή μαγείρισσα Χρύσω Λέφου στο METRO Στροβόλου, να μαγειρεύουν ζωντανά κερνώντας νόστιμα εδέσματα.

Σε όλα τα METRO έγινε ταυτόχρονα το σβήσιμο τούρτας και οι παρευρισκόμενοι έλαβαν δωράκια και κεράσματα σε ένα γιορτινό και κεφάτο κλίμα.

Πριν 40 χρόνια, στις 29 Οκτώβριου του 1982, άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο METRO για το κοινό της Λάρνακας, ως η πιο σύγχρονη τότε υπεραγορά της Κύπρου. Από την πρώτη μέρα τα METRO έθεσαν ως αξίες τους τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Μέσα από τα χρόνια ανέπτυξαν και διατήρησαν μία φιλική προσέγγιση όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών τους, φροντίζοντας να προσφέρουν μία όμορφη εμπειρία ψωνίσματος σε σύγχρονους και άνετους χώρους. Στήριζουν την κοινωνία και το περιβάλλον και φροντίζουν να εξασφαλίζουν, κάθε μέρα, την ανώτερη ποιότητα σε ότι προσφέρουν στον καταναλωτή.

Η διεύθυνση των METRO, ευχαριστεί θερμά το κοινό της Κύπρου για την εμπιστοσύνη και στήριξη που τους δείχνουν εδώ και 40 χρόνια, και υπόσχεται πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινό με τις ίδιες αξίες.


Current track

Title

Artist

Background