Συλλογή Κοσμημάτων «Μανδύας του Υπερήρωα της Αγάπης» από το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου

Written by on 01/11/2022

Kαι ποιοι είναι στην τελική οι «Υπερήρωες»; Αυτοί που βλέπουμε στις μικρές και μεγάλες οθόνες;

Για το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, «Υπερήρωας» είναι κάθε παιδί που βρίσκει μέσα του τη δύναμη να σταθεί απέναντι από κάθε δυσκολία, όποια κι αν είναι αυτή, και να την πολεμήσει με θάρρος, γενναιότητα και αξιοπρέπεια.

«Υπερήρωες» είναι και όλοι αυτοί χτίζουν γύρω από τα παιδιά αυτά ένα κλοιό αγάπης. Γονείς, αδέρφια, συγγενείς, φίλοι, εκπαιδευτικοί, γιατροί, νοσηλευτές, φορείς, οργανισμοί. Και η λίστα συνεχίζει.

Όλοι αυτοί, που κάνουν τα παιδιά να χαμογελούν, να επιστρέφουν έστω και για λίγο στις αγαπημένες τους συνήθειες.

Ο δημιουργός Κωνσταντίνος Σπανός του Spanos Fine Jewelry άντλησε έμπνευση από τους Υπερήρωες και με δεξιοτεχνία ανέδειξε τον «Μανδύα του Υπερήρωα της Αγάπης». Το μοναδικό σχέδιο, η αισθητική, η ποιότητα των υλικών και ο ευγενής σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η συλλογή διακρίνονται στα μικρά κομψοτεχνήματα της συλλογής κοσμημάτων. Η πολυτελής συλλογή διακρίνεται από το ξεχωριστό σχέδιο του μανδύα, εναρμονισμένο με τις γραμμές του κοσμήματος.

Η ολοκληρωμένη συλλογή του «Μανδύα του Υπερήρωα της Αγάπης» περιλαμβάνει κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια και καρφίτσα πέτου.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της συλλογής θα ενισχύσουν τις δράσεις του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου.

Οι παραγγελίες γίνονται μέσω του τηλεφώνου +35794043704 και μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος www.alkinoos.org με παράδοση σε όλες τις πόλεις.

 

 

 


Current track

Title

Artist

Background