Σημαντική διάκριση του Ομίλου Πηλακούτα από τη BMW

Written by on 03/11/2022

Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων.

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της καινούριας M3 Touring, στις εγκαταστάσεις της Adria Airlines για επισκευή αεροσκαφών στην Σλοβενία, o Όμιλος Πηλακούτα τιμήθηκε από τη BMW με το βραβείο ‘Best BMW importer in high performance vehicle sales’, ως ο καλύτερος δηλαδή εισαγωγέας BMW σε πωλήσεις οχημάτων υψηλών επιδόσεων.

Ο Όμιλος, βραβεύτηκε πιο συγκεκριμένα για τις υψηλές επιδόσεις (πωλήσεις) των τμημάτων ΒMW M & MINI JCW, μεταξύ των εισαγωγέων BMW & MINI.

Η βράβευση της σημαντικής αυτής διάκρισης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, από τον Managing Director BMW Group Slovenia, Regional Manager Importer Markets Christopher Puth και το βραβείο παρέλαβε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα.

Η BMW M αποτελεί μέρος μιας εξαιρετικής ιστορίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, αντιπροσωπεύοντας το πάθος για υψηλές επιδόσεις. Αυτό που κάνει την BMW M πρωτοπόρο είναι το πάθος των μηχανικών να συνδυάζουν την αυθεντική λειτουργικότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την αποκλειστική και σπορ αισθητική.

To John Cooper Works της ΜΙΝΙ, ή JCW για συντομία, έχει αναπτυχθεί για όσους απαιτούν την απόλυτη μηχανική απόδοσης.

Η σημαντική αυτή επιτυχία οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών για τα κορυφαία brands που αντιπροσωπεύει, καθώς και για την αξιοπιστία και το κύρος του Ομίλου Πηλακούτα.


Current track

Title

Artist

Background