Οι Υπεραγορές MAS στηρίζουν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο συμβάλλοντας στο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ!

Written by on 03/11/2022

Οι Υπεραγορές Mas, έχοντας εδραιώσει μια βαθιά κουλτούρα εταιρικής-κοινωνικής ευθύνης, αυστηρά προσηλωμένες στο όραμά τους να συνεχίσουν να προσφέρουν πίσω στην κοινωνία των πολιτών της Κύπρου, με κάθε τρόπο, στηρίζουν έμπρακτα το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Σε μία λιτή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου  στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Υπεραγορών Mas με την παρουσία των δύο οργανισμών ΠΑΣΥΚΑΦ και ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ σηματοδοτήθηκε η επίσημη έναρξη του εράνου οικονομικής ενίσχυσης με την αποστολή των κουμπαράδων σε όλες τις Υπεραγορές Mas, Παγκύπρια.

Η συγκεκριμένη ενέργεια οργανώθηκε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς του Ομίλου Υπεραγορών Mas «Mas… για Όλους!» με την βοήθεια των χορηγών ΑΧΝΑΓΑΛ, ΑΜΑΛΙΑ, MAXI και QUAKER.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, προσπαθούμε να κάνουμε τα φετινά μας Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα, τοποθετώντας 200 κουμπαράδες σε 50 Υπεραγορές Mas Παγκύπρια, που περιμένουν την δική σας συμμετοχή – συμβολή.

Οι υπεραγορές MAS από το 1996, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο ως  ένας από τους πρώτους συνδέσμους υπεραγορών στο νησί, συνθέτουν μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία που ενδυναμώνεται και εξελίσσεται συνεχώς έχοντας πλέον αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα με 50 Υπεραγορές Παγκύπρια.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τις Υπεραγορές Mas στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

Με αυτό ως γνώμονα ο Όμιλος Υπεραγορών Mas δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία της Κύπρου με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του στο πλαίσιο ενός ευρύτερο πλαισίου δράσεων, ενεργειών και πρωτοβουλιών.

YouTube Link: (106) Στηρίζουμε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο συμβάλλοντας στο έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ! – YouTube


Current track

Title

Artist

Background