Νέα boutique υπεραγορά Μικρόπολις, το στολίδι της Πρωτεύουσας!

Written by on 15/11/2022

Eγκαινιάστηκε η νέα boutique υπεραγορά Μικρόπολις στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία, από τον αξιότιμο Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους.

Μια υπεραγορά με μοντέρνο σχεδιασμό, εντυπωσιακή και πρωτότυπη εσωτερική διαρρύθμιση, που προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητά σας. Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε ποιότητα, φρεσκάδα και από καρδιάς άψογη εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Είναι η αγαπημένη υπεραγορά της γειτονιάς, είναι μικρή και περιεκτική και προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, διαλεγμένα με αγάπη. Στα Μικρόπολις εξοικονομείτε χρόνο, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Η Μικρόπολις είναι σύμβολο της καθημερινής εμπειρίας φρεσκάδας, το κατάλληλο μέρος όπου σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, γρήγορα και εύκολα, βρίσκετε ολόφρεσκα προϊόντα στη φρουταρία, στο κρεοπωλείο και στο delicatessen.

Οι υπεραγορές Μικρόπολις ανήκουν στον Όμιλο ΜΑS και μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά προσιτές τιμές σε πέραν των 1.500 προϊόντων σε προσφορά. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε πέραν των 800 κωδικών σε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Mr. Grand.

Στηρίζουμε μικρούς παραγωγούς και μικρές βιοτεχνίες της Κύπρου, ενώ παράλληλα προσφέρουμε ολόφρεσκα προϊόντα στα σπίτια σας.

Πρόσφατα οι υπεραγορές Μικρόπολις και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πιτσιλιάς, προχώρησαν στη σύναψη της συνεργασίας «από το αγρόκτημα στο πιάτο», στο πλαίσιο της προσπάθειας για στήριξη των χωριών της περιοχής, του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.


Current track

Title

Artist

Background