«Και φέτος τα Χριστούγεννα στα Public, βρίσκεις τον δικό σου τρόπο να μοιράζεσαι!»

Written by on 19/12/2022

Σκόρπισε αγάπη και χριστουγεννιάτικη διάθεση στους αγαπημένους σου,

επιλέγοντας δώρα από την απεριόριστη γκάμα που προσφέρουν τα Public και το Public.cy

Λευκωσία, 19 Δεκεμβρίου 2022 – Φέτος τα Χριστούγεννα, τα Public σε βοηθούν να ξαναβρείς τον δικό σου τρόπο να μοιράζεσαι συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας, θυμίζοντάς σου ότι η ευτυχία κρύβεται σε μικρές, αγνές πράξεις γεμάτες αγάπη! Με κάθε δώρο που προσφέρεις, νιώθεις παιδί και έρχεσαι πραγματικά κοντά στους δικούς σου ανθρώπους!

Σε 6 φυσικά καταστήματα Public σε όλη την Κύπρο και το Public.cy θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από πρωτότυπα, μαγικά δώρα ψυχαγωγίας, τεχνολογίας και οικιακές συσκευές, για να διαδώσεις αυτό το υπέροχο “Christmas Feeling” στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τον τρόπο που σε εκφράζει.

Την πιο μαγική περίοδο του χρόνου, στα Public μπορείς να διαλέξεις από χιλιάδες επιλογές χριστουγεννιάτικων δώρων για εσένα αλλά και γι’ αυτούς που νοιάζεσαι. Αγαπημένα βιβλία για μικρούς και μεγάλους, παιχνίδια, videogames και αξεσουάρ gaming, είδη διακόσμησης και τεχνολογίας, κάθε λογής ιδιαίτερα gadgets αλλά και οικιακές συσκευές σε περιμένουν για να χαρίσεις χαμόγελα σε όσους αγαπάς.

Ο #1 προορισμός για δώρα και αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα Public που σε περιμένει να δώσεις αξία σε κάθε γιορτινή στιγμή, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τον δικό σου τρόπο να μοιράζεσαι!

 

 


Current track

Title

Artist

Background