Ημέρα Γνωριμίας Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με υποτροφίες ύψους 30% για τον Ιανουάριο 2023

Written by on 07/12/2022

Η  Ημέρα Γνωριμίας (Open Day), του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, είναι μια ευκαιρία  για να ανακαλύψετε τα μοναδικά πλεονεκτήματα, ευκαιρίες και υποτροφίες που προσφέρει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Η Ημέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, στην Πανεπιστημιούπολη μας στη Λάρνακα.

Επισκεφθείτε τις πολυβραβευμένες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, ενός Βρετανικού Πανεπιστημίου με σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας,  και μάθετε για τη μοναδική ευκαιρία που παρέχει το Πανεπιστήμιο στους φοιτητές του, να αποκτήσουν πτυχίο διπλής αναγνώρισης, από Βρετανία και Κύπρο  εξοικονομώντας το 70% του κόστους σπουδών τους,  σε σύγκριση με άλλα πανεπιστήμια στην Αγγλία.

Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου σε ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα και λάβε υποτροφία ύψους *30% αποκλειστικά για τον Ιανουάριο 2023.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό και οι Λειτουργοί του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, θα είναι στη διάθεσή σου για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη φοίτησή στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, τα κριτήρια εισδοχής, τη διαδικασία αίτησης, τις προοπτικές εργοδότησης, και τις οικονομικές διευκολύνσεις προς τους φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

*Όροι & Προϋποθέσεις:

  1. Οι υποτροφίες ύψους 30% ισχύουν μόνο για όσα μεταπτυχιακά προγράμματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2023.
  2. Δικαιούχοι των συγκεκριμένων υποτροφιών είναι όσοι πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής του μεταπτυχιακού προγράμματος και θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Ιανουάριο 2023, και έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους μέχρι την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023.
  3. Οι υποτροφίες ύψους 30% υπολογίζονται στα αρχικά δίδακτρα σπουδών που ισχύουν για το έτος 2022/23.
  4. Άλλες Υποτροφίες και Μειωμένα δίδακτρα:

(α) Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Hospitality Tourism & Events Management προσφέρεται τον Ιανουάριο με υποτροφίες ύψους 40%.

(β) Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA προσφέρεται στα ειδικά μειωμένα δίδακτρα των €6,500.

  1. Σε περίπτωση κάποιας άλλης υποτροφίας ή ειδικής μείωσης διδάκτρων, τότε θα ισχύσει το μεγαλύτερο ποσό μείωσης.

 

**Το τεστ είναι διαθέσιμο για άτομα ηλικίας 18+, όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο Hogan Personality Inventory τεστ θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των €50.

 

 


Current track

Title

Artist

Background