Γενική συνέλευση των υπεραγορών Mas

Written by on 15/06/2022

Μεγάλες προκλήσεις και στρατηγικές ευκαιρίες

Στην πρόσφατη εξαιρετικά επιτυχημένη γενική συνέλευση των υπεραγορών Mas που χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση των μελών και την παραγωγική ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, αναδείχθηκαν οι νέες προκλήσεις και οι στρατηγικές ευκαιρίες που αναδύονται στο μεταβαλλόμενο τρέχων οικονομικό σκηνικό τόσο για την Κύπρο όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη.

Όπως καταγράφηκε στη Γενική Συνέλευση, από την μελέτη των αποτελεσμάτων του προηγούμενου έτους και την ανάλυση των πλάνων για την τρέχουσα και την επόμενη χρονιά, η σταθερή ανοδική πορεία των υπεραγορών Mas συνεχίζεται με δυναμικό ρυθμό αποτελώντας μια απτή απόδειξη της εμπιστοσύνης και της αγάπης του αγοραστικού κοινού.

Οι Υπεραγορές Mas έχουν ταυτιστεί με την ποιότητα, την οικονομία και την αξιοπιστία. Ταυτόχρονα, κάθε συνεργαζόμενο μέλος του δικτύου που διαχειρίζεται ο όμιλος Mas αισθάνεται υπερηφάνεια, δέος και τιμή που συμμετέχει στο πιο διευρυμένο και ταχύτατα εξελισσόμενο δίκτυο υπεραγορών της Κύπρου.

Οι άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μέτοχοι, κατά την παρουσία τους στη γενική συνέλευση, από τα οικονομικά αποτελέσματα που παρέθεσαν ενώπιον τους οι ελεγκτές του ομίλου Mas δημιουργούν τη βάση  και θεμελιώνουν τις προϋποθέσεις για την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου για την μελλοντική εξέλιξη των υπεραγορών Mas.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει του επερχόμενου διετούς πλάνου οι Υπεραγορές Mas αναμένεται να πολλαπλασιαστούν σε ακόμα περισσότερα Παγκύπρια σημεία, ώστε να εξυπηρετούν ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των πελατών τους και να βρίσκονται δίπλα τους με καθημερινή και απρόσκοπτη παρουσία.

Στη γενική συνέλευση παρουσιάστηκαν τα πρότυπα των σύγχρονων και λειτουργικών υπεραγορών του μέλλοντος, η εξειδίκευση και όλη η απαραίτητη διαθέσιμη πληροφόρηση που έχουν κατακτήσει οι υπεραγορές Mas, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας τους στην Κύπρο. Ταυτόχρονα αναδείχθηκαν οι ευκαιρίες που προσφέρει ο όμιλος Mas προς όλα του τα μέλη μέσα από την γκάμα αναβαθμισμένων, έξυπνων και καινοτόμων εργαλείων που ο όμιλος διαθέτει.

Οι βέλτιστες και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε διάφορες υπεραγορές με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό αποτέλεσαν αντικείμενο ενδιαφέροντος και συζήτησης στη γενική συνέλευση, ενώ δόθηκε έμφαση στο προσεκτικά επιλεγμένο και έξυπνα στοχευμένο προωθητικό υλικό που διαθέτει ο όμιλος προς όλα τα μέλη του με όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και επιμέρους ενημέρωση για την καλύτερη αξιοποίηση του και τη μεγιστοποίηση της προβολής κάθε συνεργαζόμενης υπεραγοράς.

Με έμφαση στις προκλήσεις και στις ανάγκες που επιβάλει η αγορά του λιανικού εμπορίου και προσανατολισμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών τους οι

Υπεραγορές Mas αναβαθμίζονται, ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται διαρκώς, κατακτώντας την κορυφή στην καρδιά και στις προτιμήσεις των πελατών τους σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

Τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει τις υπεραγορές MAS στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με τη συνεχή παρουσία τους από άκρη σε άκρη σε όλη την Κύπρο, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και εστιάζονται στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες τους, η οποία θεμελιώνεται στην εμπιστοσύνη, στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό μιας σχέσης που έχει οικοδομηθεί πάνω στις αξίες και στο ήθος που πρεσβεύει ο κόσμος της Κύπρου.

###

 

 


Current track

Title

Artist

Background