Το ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2024

Written by on 22/12/2023

Στη Μεσαιωνική Κύπρο μας ταξιδεύει το φετινό ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ για το 2024

Στη Μεσαιωνική Κύπρο μας ταξιδεύει φέτος το ετήσιο εταιρικό ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ το οποίο έχει πλέον καταστεί θεσμός. Η έκδοση για το νέο έτος 2024 κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και έχει ήδη αρχίσει να αποστέλλεται σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας. Θέμα του φετινού ημερολογίου είναι Μνημεία της Μεσαιωνικής Κύπρου, μιας περιόδου που ξεκίνησε το 1192 και διήρκεσε έως το 1571.

Μέσα από στις σελίδες του ημερολογίου μπορεί κάποιος να θαυμάσει – φωτογραφισμένα όπως είναι σήμερα – μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία του τόπου μας, όπως το Κάστρο της Κερύνειας, ο Πύργος του Οθέλλου στην Αμμόχωστο, τα Τείχη της Λευκωσίας και τις Πύλες Αμμοχώστου και Πάφου, το Κάστρο του Κολοσσίου, το Αβαείο του Μπέλλαπαϊς και άλλα. Καθώς τα περισσότερα εκ των μεσαιωνικών μνημείων βρίσκονται στα κατεχόμενα το ημερολόγιο αποτελεί παράλληλα και ένα ταξίδι σε μέρη της Κύπρου μας που βρίσκονται υπό κατοχή εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Στο μήνυμά του ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας σημειώνει ότι «αν και σήμερα πολλά από αυτά τα μνημεία βρίσκονται στην κατεχόμενη Κύπρο, καλό είναι να μην τα ξεχνάμε αφού ανήκουν και στη δική μας πολιτιστική κληρονομιά». Αποστέλλει, επίσης, τις προσωπικές του ευχές «για ευτυχισμένο νέο έτος 2024, υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική και επαγγελματική πρόοδο».

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τη διακεκριμένη αρχαιολόγο και ιστορικό τέχνης κυρία Άννα Μαραγκού για τη συμβολή της στην έκδοση.

Το ημερολόγιο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ηγέτιδας του automotive aftermarket, έχει καταστεί θεσμός με τη θεματολογία του να αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν προηγηθεί τα Αυτοκίνητα της Κούβας, Κλασσικά Αυτοκίνητα της Κύπρου, η Εγκαταλελειμμένη Κύπρος το 2022 και Γρήγορα Αυτοκίνητα με Αριστουργήματα της Κλασσικής Αρχιτεκτονικής το 2023. – τέλος –


Current track

Title

Artist

Background