Στην ΙΚΕΑ «μύρισε»… καλοκαίρι!

Written by on 08/06/2023

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ κι αυτό σημαίνει… καφεδάκι στον κήπο, ποτάκι στο μπαλκόνι, ψήσιμο με φίλους, δείπνο κάτω απ’ τα αστέρια και πολλές άλλες, καλοκαιρινές στιγμές. Είτε έχετε ένα μεγάλο κήπο, ή ένα μικρό μπαλκόνι, μπορείτε να απολαύσετε και να αξιοποιήσετε τους εξωτερικούς σας χώρους, με την ίδια άνεση.

Στο καλοκαιρινό έντυπο της ΙΚΕΑ μπορείτε να εμπνευστείτε από διάφορα στιλ διακόσμησης, αλλά να βρείτε επίσης εύκολες και οικονομικές λύσεις, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο καλοκαιρινό καταφύγιο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του εξωτερικού σας χώρου.

Ένα από τα πρώτα και πιο βασικά βήματα, θα ήταν να αποφασίσετε το είδος τραπεζιού και καρεκλών που προτιμάτε. Αυτό βέβαια, θα εξαρτηθεί τόσο από το γούστο και την αισθητική σας όσο και από το μέγεθος του χώρου σας. Αν για παράδειγμα, έχετε περιορισμένο χώρο, τα πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες αποτελούν μια εξαιρετική λύση, όπως επίσης, και τα στοιβαζόμενα έπιπλα, τα οποία μαζεύονται και αποθηκεύονται εύκολα. Αν από την άλλη δεν υπάρχει περιορισμός χώρου, ένα σετ τραπεζαρίας από ξύλο είναι μία όμορφη και διαχρονική επιλογή.

Όσο αφορά το στιλ των επίπλων, μια σημαντική παράμετρος που οφείλετε να σκεφτείτε, είναι η χρωματική παλέτα που θα ακολουθήσετε. Τα ουδέτερα χρώματα αποτελούν μια ιδανική βάση, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε εσείς τη δική σας προσωπική πινελιά, με αξεσουάρ σε όποιους χρωματισμούς προτιμάτε. Ένας καλός τρόπος να προσδώσετε στον κήπο ή το μπαλκόνι σας τον «χαρακτήρα» που επιθυμείτε, είναι μέσω της προσθήκης μαξιλαριών και χαλιών εξωτερικού χώρου.


Current track

Title

Artist

Background