Σεμινάριο για καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και νέα προϊόντα για επαγγελματίες από τη Vivechrom

Written by on 20/12/2023

Σεμινάριο με τίτλο «Νέα προϊόντα και καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες της Vivechrom που βοηθούν τον επαγγελματία», διοργανώθηκε με επιτυχία στη Λευκωσία από τη Vivechrom και τα Chakarian Colour Centres.

Η Civil Engineer, New Channel Development Manager της AkzoNobel Μαρίτα Νουβέλογλου μίλησε εκτεταμένα για τα νέα ψηφιακά και φυσικά καινοτόμα προϊόντα της Vivechrom, και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Μεταξύ άλλων, η κα. Νουβέλογλου μίλησε για το Vivechrom Εxpert app, μια νέα εφαρμογή κινητού  η οποία προσφέρει σε ελαιοχρωματιστές και διακοσμητές πληθώρα υποστηρικτικών ενεργειών, όπως την εύκολη επιλογή χρώματος με τον πελάτη μέσω τεχνολογίας AR, διαχείριση εργασιών σε πραγματικό χρόνο αλλά και άμεση πληροφόρηση για τα προϊόντα της εταιρείας.

Ακόμα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για μία ακόμη ψηφιακή καινοτομία της Vivechrom, τη δυνατότητα χρήσης των αποχρώσεων Vivechrom απευθείας ως Plugins στα σχεδιαστικά προγράμματα Autocad, Revit, Sketch up, δωρεάν.

Η Vivechrom, απαντώντας στις απαιτήσεις του BIM (Building Information Modelling), που αποτελεί το βασικό όχημα για την ψηφιοποίηση της κατασκευαστικής βιομηχανίας, διαθέτει όλη τη γκάμα αποχρώσεων της για τους επαγγελματίες του κλάδου της κατασκευής ώστε να προδιαγράφουν τα έργα των πελατών τους με την κορυφαία βεντάλια αποχρώσεων της αγοράς.

Στους παρευρισκόμενους παρουσιάστηκαν επίσης φυσικά καινοτόμα προϊόντα της Vivechrom, όπως το νέο επαναστατικό χρώμα μετάλλων νερού Hammerite Ultima, το οποίο βάφει απευθείας στη σκουριά και σε ΟΛΑ τα μέταλλα, αλλά και κορυφαία προιόντα εξωτερικών τοίχων όπως το VIVECRYL ELASTIC ECO ελαστομερές ακρυλικό και μονωτικό, το ISOTOP PU HYBRID στεγανωτικό ταρατσών, αλλά και τη σειρά προϊόντων εξωτερικής θερμομόνωσης Thermoprotect.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και διάδραση αρχιτέκτονες, ελαιοχρωματιστές, πολιτικοί μηχανικοί, εργολάβοι και άλλοι επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ψηφιακά προϊόντα της Vivechrom μπορείτε να μάθετε στο online κατάστημα chakariancolour.com.


Current track

Title

Artist

Background