Πρεσβεύουμε ένα κόσμο γεμάτο ευκαιρίες στην Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Written by on 20/04/2023

Η  Ημέρα Γνωριμίας (Open Day), του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, είναι μια ευκαιρία  για να ανακαλύψετε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Η Ημέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 26 Απριλίου από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, στην Πανεπιστημιούπολη μας στη Λάρνακα.

Μάθετε για τη μοναδική ευκαιρία που παρέχει το πανεπιστήμιο στους φοιτητές του, να αποκτήσουν ένα αυθεντικό βρετανικό πτυχίο, εξοικονομώντας το 70% του κόστους σπουδών, σε σύγκριση με πανεπιστήμια στην Αγγλία.

Επισκεφθείτε τις πολυβραβευμένες, σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, ενός πανεπιστημίου που μετρά σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας,  και μάθετε τα πάντα σχετικά με τη διπλή απονομή πτυχίου,  από το Πανεπιστήμιο UCLan στο Ηνωμένο Βασίλειο και από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπου  αυξάνουν τις ευκαιρίες εργοδότησης σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το έμπειρο και διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό και οι λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε ερωτήσεις που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με τη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, τα κριτήρια εισδοχής, υποτροφίες που προσφέρονται, τη διαδικασία αίτησης, τις προοπτικές εργοδότησης και πολλά άλλα.

Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του πανεπιστημίου μας, οι οποίοι θα σας ξεναγήσουν στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου και τις υπερσύγχρονες φοιτητικές μας εστίες, οι οποίες βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά από την πανεπιστημιούπολη, καθώς και να μοιραστούν μαζί σας κάθε φοιτητική τους εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού “*ΗΟGAN”, το οποίο θα προσδιορίσει το επάγγελμα και τις σπουδές που σας ταιριάζουν με βάση την προσωπικότητά σας.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δημι­ουργεί και ενισχύει μια κουλτούρα ένταξης χωρίς αποκλεισμούς. Πρεσβεύει τον πο­λιτισμό, αγκαλιάζει την διαφορετικότητα αλλά και την ποικιλομορφία που χαρακτη­ρίζει την κοινότητά του και αναγνωρίζει την αξία που αυτή προσδίδει στην πανεπι­στημιακή ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

* Το τεστ είναι διαθέσιμο για άτομα ηλικίας 18+, όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο Hogan Personality Inventory τεστ θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των €50.

 

 


Current track

Title

Artist

Background