Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν διαχρονικά την Europa Donna Κύπρου

Written by on 20/12/2023

Παρέδωσαν επιταγή €4279,50 για την ενίσχυση του αξιόλογου έργου του οργανισμού

Έχοντας τον άνθρωπο στην καρδιά της φιλοσοφίας τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πραγματοποίησαν στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μία ακόμα ενέργεια με στόχο την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Europa Donna Κύπρου, που στηρίζει ασθενείς με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο.

Η ενέργεια έτρεξε κατά τον μήνα Οκτώβριο, τον μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, με την πολύτιμη συμμετοχή των πελατών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα για κοινωνική προσφορά. Μέσω της ενέργειας που έφερε τον τίτλο «Οκτώβριος… μήνας για ροζέ κρασί», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσέφεραν το 5% των εσόδων από τις πωλήσεις ροζέ κρασιών, που πραγματοποιήθηκαν από 5 Οκτωβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου.

Κατά την επίσκεψή της στο σπίτι της Europa Donna Κύπρου στη Λευκωσία, η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσε επιταγή €4279,50  στον κ. Μάριο Χαραλαμπίδη, Εκτελεστικό Διευθυντή του οργανισμού, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες και τον θαυμασμό της για το αξιόλογο έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου τα τελευταία 20 χρόνια.

Με πυξίδα την ανθρωποκεντρική κουλτούρα τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ που διακατέχονται ολόχρονα από το πνεύμα της προσφοράς, αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για να στηρίξουν οργανισμούς που επιτελούν σημαντικό έργο.


Current track

Title

Artist

Background