Η Αλεξια Αναστασιου μας ταξιδευει με τις Υπεραγορες ΜAS

Written by on 11/02/2021

Τη γνωρίσαμε από τις εξορμήσεις της στο νησί μας, όπου μας ξενάγησε στους πιο όμορφους και πλούσιους σε ιστορία προορισμούς της Κύπρου. Η Αλεξία Αναστασίου, εκτός από τις ταξιδιωτικές εκπομπές της στην τηλεόραση, τώρα είναι και η νέα brand ambassador των Υπεραγορών MAS.

Mε ανεβαστική και εμψυχωτική διάθεση και το πλατύ χαμόγελό της, η Αλεξία Αναστασίου ξεκινάει ένα νέο ταξίδι. Μοιράζεται μαζί μας όλα αυτά που προσφέρουν οι Υπεραγορές MAS στα 45 καταστήματά τους σε πόλεις και χωριά. Άλλωστε οι εξορμήσεις στα κυπριακά τοπία και η επαφή με τοπικές επιχειρήσεις είναι κάτι γνώριμο για την Αλεξία. Τώρα, θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή τη γνήσια κυπριακή εταιρεία, η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε αριθμό καταστημάτων αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο.

Aπό την ίδρυσή του το 1996, ο Σύνδεσμος Υπεραγορών ΜAS έχει ως στόχο του την προστασία των μικρομεσαίων Υπεραγορών και τη διατήρηση του τοπικού παραδοσιακού μπακάλικου. Προσφέροντας τη μεγαλύτερη γκάμα ιδιωτικής ετικέτας στο νησί, με 1,600 προϊόντα, οι Υπεραγορές MAS εξασφαλίζουν πάντα την ποιότητα και τις πιο προσιτές τιμές για τους καταναλωτές.

Με αισιοδοξία και καλή διάθεση, οι Υπεραγορές MAS υποδέχονται στην οικογένεια MAS τη νέα brand ambassador Αλεξία Αναστασίου. Οι κυπριακές αξίες και η ιστορία μας, κάτι που η Αλεξία ξέρει πολύ καλά να ανακαλύπτει και να μοιράζεται, αποτελούν τη βάση αυτής της νέας συνεργασίας.


[There are no radio stations in the database]