Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ και Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Παραδόθηκε η επιταγή στη Στέγη Ηλικιωμένων «Αγίας Μαρίνας»

Written by on 07/10/2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιήθηκε από τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ γνωστή για τις σειρές προϊόντων «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ» σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της Στέγης Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγίας Μαρίνας» Στροβόλου.

Συγκεκριμένα, η ενέργεια αυτή ξεκίνησε από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 3 Μαΐου και αφορούσε την αγορά συσκευασίας παραδοσιακού πρόβειου γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» ή τρίμματος ΑΛΑΜΠΡΑ. Από την εν λόγω ενέργεια διατέθηκαν €0,10, ενώ για κάθε αγορά συσκευασίας κιλού φρέσκιας αναρής ΑΛΑΜΠΡΑ και χαλουμιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» προσφέρθηκαν €0,50 αντίστοιχα για τις ανάγκες της Στέγης.

Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το ποσό των €5.000 που συγκεντρώθηκε από τις εισφορές παραδόθηκε στις 06/10 με επιταγή στη Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγίας Μαρίνας» Στροβόλου, από εκπροσώπους της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, παρουσία του Δημάρχου Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Η πρωτοβουλία αυτή, είχε ως βασικό σκοπό τη φροντίδα των ηλικιωμένων, ως ελάχιστη ανταπόδοση της προσφοράς τους στη ζωή μας και εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Μαρτίου.

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, βρίσκεται πάντα στο πλευρών όσων έχουν ανάγκη, πραγματοποιώντας διάφορες δραστηριότητες για τη στήριξή τους.


Current track

Title

Artist

Background