ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One 2023

Written by on 25/10/2023

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, με ρεκόρ συμμετοχών. 

Το μεσημέρι της Κυριακής, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία ο όγδοος στη σειρά αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One που αποτελεί μία ετήσια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, στην υγεία και στον αθλητισμό.

Ο καθιερωμένος αγώνας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ επέστρεψε και φέτος στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, για να σκορπίσει  χαρά στα παιδιά και να μεταφέρει  τα μηνύματα της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης.

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Run As One υλοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» με τη συνεργασία του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου, και μοναδικό στόχο την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Το παρών του στην αθλητική εκδήλωση, που έγινε θεσμός, έδωσε πλήθος κόσμου:  δρομείς διαφόρων αποστάσεων, συνεργάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πολλά παιδιά που απόλαυσαν τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια του Fun Park που στήθηκε από νωρίς το πρωί στο κατάστημα της Έγκωμης.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία μελών της Εθνικής Ομάδας Κύπρου που μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με την πολύτιμη συμβολή των μεγάλων χορηγών Deloitte, Primetel και Hellenic Bank.

Ο αγώνας δρόμου 1Κ Fun Run πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Υποστηρικτές του φετινού αγώνα ήταν οι εταιρείες Landas Colour, Papadopoulos, Lycourgos & Co LLC, και ΚΕΟ.

Χορηγός επικοινωνίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Mix FM και χορηγοί οι εταιρείες Alpan Electroline Ltd, NexTech, Holland & Barrett, Henkel, Universal Life, ACS Courier, και Bean Bar.

Την επιτυχημένη εκδήλωση επιμελήθηκε η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Σωτήρης Μαύρος, Αγωνιστικός Διευθυντής.  Τον αγώνα παρουσίασε η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Με ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανανέωσαν, για την επόμενη χρονιά, το ραντεβού τους με τους χιλιάδες φίλους του αγώνα Run As One.

 


Current track

Title

Artist

Background